Fordonsparken

HJ Schakt & Transport AB står redo att uppfylla alla dina behov inom transport och markarbeten med vår imponerande fordonspark. Vi erbjuder ett omfattande urval av fordon, inklusive bodbilar, Grävsugar, en kranbil, en schaktbil och en följebil, alla i toppskick och redo att användas för ditt nästa projekt.

HJ Schakt & Transport bilar anläggningsfordon fordonspark

Hög standard på både fordon & förare.

Hos HJ Schakt & Transport AB, underhålls alla våra fordon till högsta standard och hanteras av vårt team av erfarna och kvalificerade förare. Så oavsett ditt transport- eller markarbetsbehov, kan du lita på att vi har det rätta fordonet och teamet för att utföra jobbet på bästa möjliga sätt.

Bodbilar i Göteborg & Borås

Bodbilar anpassade för de mest krävande projekten.

Bodbilar anpassade för de mest krävande projekten.

Grävsug / torrsug för säker & effektiv schaktning.

Grävsug i Göteborg & Borås

Grävsug / torrsug för säker & effektiv schaktning.

Tunga lyft med kranbil från HJ Schakt & Transport

För de allra tyngsta uppgifterna.

För de allra tyngsta uppgifterna.

För effektiv hantering av stora mängder material.

Schaktbil för transport av material i Göteborg & Borås

För effektiv hantering av stora mängder material.

Följebil för säkra och övervakade transporter.

En följebil är en viktig komponent när det gäller att säkerställa säkra och effektiva transporter. Hos HJ Schakt & Transport AB förstår vi detta fullt ut, och det är därför vi inkluderar följebilar i vår flotta för att garantera din transport är så smidig och säker som möjligt.

Följebilar är utrustade med blinkande varningsljus och markerar tydligt att en transport är pågående, vilket skapar medvetenhet hos andra trafikanter och bidrar till att minimera risken för kollisioner eller andra incidenter på vägen.

Dessutom hjälper följebilar till att hålla transporten i rätt bana och riktning, speciellt i trånga eller komplicerade trafiksituationer. Genom att ha en följebil både framför och bakom lastbilen kan vi säkerställa att vägen är klar och att transporten kan röra sig framåt utan onödiga avbrott.

Kontakta oss för transport & anläggning i Göteborg och Borås

Oavsett ditt behov, har HJ Schakt & Transport AB rätt fordon för jobbet. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att göra ditt nästa projekt till en framgång.