Bodbilar

Bodbilar är oslagbara när det gäller deras förmåga att förbättra effektiviteten på arbetsplatser. Beroende på projektets behov kan fordonen anpassas för att tjäna som mobila kontor, lagringsutrymmen, arbetsplatser eller till och med boendelösningar för personal på plats. Denna flexibilitet gör det möjligt för dig att ha alla dina resurser nära till hands, vilket direkt ökar produktiviteten på arbetsplatsen.

HJ Schakt & Transport bodbilar för tunga lyft göteborg

Upptäck fördelarna med bodbilar

Varje bodbil i vår flotta speglar vårt engagemang för kvalitet och vår förståelse för vad våra kunder behöver för att göra sina projekt framgångsrika. Våra bodbilar står redo för att möta de utmaningar som uppstår på varje arbetsplats. Deras mångsidighet, robusthet och komfort gör dem till det perfekta valet för alla typer av projekt, från de mest krävande byggnadsarbetena till de mest komplexa infrastrukturprojekten.

Bil #1

Bodbil i Göteborg & Borås från HJ Schakt & Transport

Bil FDK 76L

Scania R 530 8×2 *6

Flaklängd: 6,40 m

Bredd: 2,55 m

EUR 6

Kran: Effer 1000, 100 t/m

Maxlängd grundkran: 3,5 ton och 19,8 m

Jibb maxlängd: 35,6 m, 600 kg

Bodstöttor

2,3 m utskjutbar balk bak

Vinch på kran, skopa, grip, pallgafflar och sopborste

Släp SWZ 145

Längd: 14,01 m

Bredd: 2,60 m

Bil #2

Bodbil Göteborg &Borås

Bil UDG 155

Scania R 420 8x2 *6

Flaklängd: 7.80 m

Bredd: 2,60 m

Kran: Palfinger 74

Maxklängd grundkran: 16 m med 3700 kg

Jibb maxlängd: 30 m med 640 kg

Bodstöttor

Utskjutbar balk bak 1,80 m

Skopa, grip och pallgafflar

Släp WHR 320

Modell: Renders Rmac 88

Längd: 11,95 m

Bredd: 2,55 m

Hög precision i manövrering och placering av tunga laster.

En stor fördel med bodbilar är deras utmärkta mobilitet. Deras smidiga manövrering och förmåga att enkelt flyttas runt på arbetsplatsen eller transporteras till nya platser, gör att de kan vara där de behövs mest och när de behövs. Detta eliminerar onödiga förseningar och gör det möjligt att snabbt anpassa sig till ändrade arbetsförhållanden.

Bodbilarnas robusta och hållbara konstruktion gör dem även idealiska för de krävande förhållandena som vanligtvis uppstår på arbetsplatser. De är byggda för att hålla och tåla vädrets makter och det dagliga slitage som följer med frekvent användning, vilket gör dem till en långsiktig, kostnadseffektiv lösning.

Kontakta oss för bodbil i Göteborg och Borås

 På HJ Schakt & Transport AB strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt engagemang för kvalitet, pålitlighet och service gör oss till det självklara valet för alla dina transport- och markarbeten. 

Så om du behöver hjälp med en bodbil i Göteborg eller Borås, ser vi fram emot att visa dig vad HJ Schakt & Transport AB kan göra för dig.