HJ Schakt & Transport

På HJ Schakt & Transport förstår vi vikten av att hålla ett projekt enligt tidsplan, och vi strävar alltid efter att leverera våra tjänster effektivt och utan förseningar. Vår moderna och väl underhållna fordonsflotta säkerställer också att vi kan erbjuda en oavbruten service, med minimal risk för driftstopp.

Pär-Åke Karlsson, chaufför på HJ Bygg & Entreprenad

Mer än ett transport- och anläggningsföretag.

Hösten 2013 köpte HJ Bygg & Entreprenad sin första bodbil. När fordonsflottan år 2021 hade växt till tre bodbilar, en grusbil och en torrsug, grundades HJ Schakt & Transport med sina då 7 anställda.

Idag består vårt team av passionerade proffs som har enastående teknisk kunskap och den praktiska erfarenheten att hantera alla slags utmaningar. Oavsett om det gäller ett komplicerat markarbete eller en stor transport, har vi expertisen att hantera det effektivt och effektfullt.

Mer än ett transport- och anläggningsföretag.

Hösten 2013 köpte HJ Bygg & Entreprenad sin första bodbil. När fordonsflottan år 2021 hade växt till tre bodbilar, en grusbil och en torrsug, grundades HJ Schakt & Transport med sina då 7 anställda. Idag består vårt team av passionerade proffs som har enastående teknisk kunskap och den praktiska erfarenheten att hantera alla slags utmaningar. Oavsett om det gäller ett komplicerat markarbete eller en stor transport, har vi expertisen att hantera det effektivt och effektfullt.

En dedikerad partner genom hela processen

Med HJ Schakt & Transport blir ditt projekt vår prioritet.

Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Det är detta engagemang och omsorg som har gjort oss till en ledande aktör i branschen och det bästa valet för dina transport- och anläggningsbehov. Med HJ Schakt & Transport får du mer än bara en leverantör – du får en partner som är dedikerad till ditt projekts framgång.

Expertis och engagemang vid varje steg i projektet.

På HJ Schakt & Transport handlar det inte bara om att tillhandahålla tjänster. Det handlar om att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Vår inställning är att se varje projekt som en möjlighet att överträffa våra kunders förväntningar och att skapa en arbetsrelation som varar långt bortom projektets slutförande.

Vi ser varje kund som en individ med unika behov och förväntningar. Från första kontakten till projektets slutförande, är vårt team engagerat i att lyssna, förstå och leverera en service som är anpassad till varje kunds specifika behov. Vi tror på öppen och ärlig kommunikation och strävar efter att vara tillgängliga och tillmötesgående vid varje tillfälle.

HJ Schakt & Transport markarbeten & anläggningsarbeten i Borås & Göteborg

När du väljer att arbeta med HJ Schakt & Transport får du inte bara en tjänsteleverantör. Du får en dedikerad partner som bryr sig djupt om ditt projekts framgång och som ständigt kommer att sträva efter att överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot möjligheten att visa dig vad som gör oss till det bästa valet för alla dina transport- och anläggningsbehov.